Tor Erik Amdam
Liv-Astri Finnes
26.05.78
12.03.78
Trondheim
Trondheim
   
tor.erik@amdam.com   liv.astri@amdam.com
 

HVEM ER VI?
 
Ja, si det... Vi har vært sammen i over 6 år nå, møttes allerede i 1.klassen på videregående, og siden har vi hengt sammen. Det siste året har stort sett gått med til intens jobbing, med studier ved siden av, for å få realisert Drømmereisen. Liv-Astri har jobbet med et Smarthus-prosjekt ved Statoil forskningssenter, mens Tor Erik har vært IT-konsulent i Sør-Trøndelag Fylkeskommune. Ved siden av dette har vi vært støttekontakt og avlastningsfamilie for to koselige tvillingsøstre på 6 år, samt begynt på grunnfag samfunnskunnskap.

De siste årene har vi lagt oss opp penger gjennom året, for så å svi dem av på reiser i løpet av sommeren. Det har tilsammen blitt noen turer:
 
· 1996
Trondheim - Paris - Roma - Sofia - Athen - London
Vår første store utenlandstur sammen. Vi brukte tre uker på "Interplane" rundt i Europa.
 
· 1996
Tur med Hvitebusser
Reiste gjennom Tyskland og Polen, besøkte blant annet konsentrasjonsleirene Auschwitz, Birkenau og Sachsenhausen, samt andre steder som er merket av krigen. Et sterkt møte med menneskelig grusomhet.
 
· 1997
Interrail i Øst-Europa
Tøffet rundt i Øst-Europa i en måned. En spennende og anderledes verden, rett utenfor vår egen stuedør. Fikk også vårt første møte med vårt kjære Istanbul.
 
· 1998
Trondheim - Istanbul - Sofia - Warszawa
Ble veldig begeistret for Istanbul ved vårt første møte, måtte tilbake for å se hva mer landet hadde å by på. Reiste rundt i Tyrkia og besøkte blant annet Cappadocia, Pamukkale og Fethiye. Stakk en liten tur innom Sofia og Warszsawa på veien hjem.
 
· 1999
Tyrkia
Måtte tilbake til Tyrkia dette året også. Rakk akkurat å få med oss Jordskjelvet, voldsomme saker. Oppholdte oss hovedsaklig blant tyrkiske venner i Istanbul.
 
 
Hvis du har lyst, kan du følge med oss på vår nye reise jorda rundt. Bli med når vi nå skal forsøke å legge "resten" av verden for våre føtter...
 
 
Copyright © 2001 - Jorda Rundt 2001